Results 1 to 2 of 2

Thread: HID light issue

  
  1. #1
    Status
    Offline
    4EverSmitten's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    381
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    HID light issue

    I have 6000k bulbs fitted to my Astra MK4 and have done for the past year or so. At the weekend i fired them up and the drivers side one flashed, as they do, and went out. I switched off and back on and it came on and stayed on. It has done this every day since where i have to switch them on off on for both to work.
    Does this point to a ballast on its way out you think? or maybe even the bulb? Wiring seems intact and is free from movement
    Any ideas welcome. Thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    lee gsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Near Portsmouth....... Drives a Signum 1.9 CDTi
    Posts
    17,757
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah sounds like the ballast.

    When bulbs fail they tend to change colour first.
    The truth is always the truth even if you haven't realised it yet...

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 17-11-2009, 14:38
  2. small issue - spanner light and epc light on?
    By ShaanK in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 1
    Last Post: 30-01-2006, 17:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •