Results 1 to 3 of 3

Thread: Rear wiper not working...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    hgerrard's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    66
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Rear wiper not working...

    Hi all,
    The rear wiper on my Astra is being temperamental, only recently brought this car, it worked the first couple of times then stopped, thought the other day, just random worked for a few times again.
    Dodgy connection maybe? Has anyone else had this problem?

    Cheers
    Mk 4 Astra

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Possibly a broken wire where they pass from the cars body to the tailgate. It's the first place i'd look anyway
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    hgerrard's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    66
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Cheers, i'll have a gorp & see if thats the problem
    Mk 4 Astra

Similar Threads

  1. rear wiper not working
    By borofc in forum Electrical
    Replies: 1
    Last Post: 17-05-2012, 20:56
  2. Rear wiper not working!!
    By J1400 in forum Bodywork and Exterior
    Replies: 3
    Last Post: 24-03-2004, 18:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •