Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: HU problem

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Leeful's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wittering
    Posts
    2,080
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Add Leeful on Facebook

    HU problem

    Hi, i've got a ripspeed DV720 and ive connected it with an iso connector, it comes on saying welcome then says bye bye after a couple of seconds, anyone got any suggestions or a pic of the wiring so i can check it looks the same
    cheers

    Astra H -1.8 SRI

    A-Bio
    Comments Thread



  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Where's the stereo's accessory/ igniton feed taken from?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    Leeful's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wittering
    Posts
    2,080
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Add Leeful on Facebook
    auto my knowledge on this is rubbish, i bought the leads i got told i needed and plugged them in

    Astra H -1.8 SRI

    A-Bio
    Comments Thread



  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Ah then my solution my be no good to you then as i'm thinking you have a canbus adaptor which gives a ignition live and your headunit could be drawing to much current for it.........
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    Leeful's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wittering
    Posts
    2,080
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Add Leeful on Facebook
    i could take pics if that would help

    Astra H -1.8 SRI

    A-Bio
    Comments Thread



  6. #6
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Go for it .
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  7. #7
    Status
    Offline
    B13NNF's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lowton, United Kingdom
    Posts
    484
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    i had the exact same problem in my mk4 astra but 4 the life of me cnt remember how i corrected it.

    heres a pic of my wiring if this helps at all!


  8. #8
    Status
    Offline
    Leeful's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wittering
    Posts
    2,080
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Add Leeful on Facebook
    cheers ben but i think the mk4 doesnt have the problems the mk5 does.

    here are the pics hope they are of some use, if u need me to take differently then let me know

    http://i744.photobucket.com/albums/x...l/IMG_1648.jpg

    http://i744.photobucket.com/albums/x...l/IMG_1647.jpg

    Astra H -1.8 SRI

    A-Bio
    Comments Thread



  9. #9
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Ok not quite what I was expecting but thats it a good thing

    Where have you connected the red wire in the "1647" picture?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  10. #10
    Status
    Offline
    Leeful's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wittering
    Posts
    2,080
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Add Leeful on Facebook

    Astra H -1.8 SRI

    A-Bio
    Comments Thread



Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. why does my remap cause a throttle problem and cruise control problem?
    By 22rabbits in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 21-08-2013, 14:50
  2. ECT problem or Idle Air Control valve problem?! =S
    By Jer7 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 22-12-2012, 13:50
  3. M1GST problem No. 145678,897,898.3 wierd door locking problem
    By MatG in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 22
    Last Post: 30-10-2008, 18:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •