Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: speedo bouning about ??????

  
  1. #1
    Status
    Offline
    GSI TURBO LEEDS's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    946
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    speedo bouning about ??????

    what could this be i have been no where nr the sensor , thanks meant to say bouncing for those who want to have a laugh

  2. #2
    Status
    Offline
    ribsmoth87's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    319
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    mine used to this a lot. usually as i put my foot down and it was coming on boost, the needle would suddenly drop, then pick bac up and twitch up and down.
    it stopped since i fitted a new AFM so i could only assume it was that.
    however it could well be something else.
    is the battery light on the dash present?
    would suggest some sort of alternator/battery/starter motor fault

  3. #3
    Status
    Offline
    Coupe John's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2007
    Drives
    Astra 1.8vvt X Pack
    Location
    Leeds
    Posts
    2,594
    Mentioned in
    17 Post(s)
    Quoted
    61 Post(s)
    unplug the n/s/f abs sensor on the hub and clean the contacts, its either that or the sensor is playing up.

  4. #4
    Status
    Offline
    ribsmoth87's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    319
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Coupe John View Post
    unplug the n/s/f abs sensor on the hub and clean the contacts, its either that or the sensor is playing up.

    actually yeah it was probably that which caused my fault as i remember disconnecting the abs sensor when i changed my suspension.
    lol

  5. #5
    Status
    Offline
    Gsi Jase's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3,066
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by ribsmoth87 View Post
    actually yeah it was probably that which caused my fault as i remember disconnecting the abs sensor when i changed my suspension.
    lol

    It sounds like air flow meter for sure 99percent mate

  6. #6
    Status
    Offline
    GSI TURBO LEEDS's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    946
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks lads ill try them options out . i was moving things around yesterday fitting 2.2 airbox but i have put it all back as it was maybe have upset the afm also my abs and tc light have been coming on and off for few weeks now so cleaning sensors today too , cheers

  7. #7
    Status
    Offline
    GSI TURBO LEEDS's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    946
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Coupe John View Post
    unplug the n/s/f abs sensor on the hub and clean the contacts, its either that or the sensor is playing up.
    going to do this pal , cheers

  8. #8
    Status
    Offline
    GSI TURBO LEEDS's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    946
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    once again down to AOC my car is perfect once again it was the abs sensor what was loose , 2 min job think i will have crack at putting 2.2 box back on . thanks again

  9. #9
    Status
    Offline
    Gsi Jase's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3,066
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by GSI TURBO LEEDS View Post
    once again down to AOC my car is perfect once again it was the abs sensor what was loose , 2 min job think i will have crack at putting 2.2 box back on . thanks again
    Good job mate and don't stretch them god dam wires lol extend them

  10. #10
    Status
    Offline
    GSI TURBO LEEDS's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    946
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Gsi Jase View Post
    Good job mate and don't stretch them god dam wires lol extend them
    yeah mate good start to the day , i have peeled some of the tape back it does reach but not how i would like it to . i may borrow a soldering kit and extend them a few extra inch , we'll see , cant drive it anyways till sunday i have given my front bumper to a guy to take a moulding of , in return i get full replica gsi bodykit for free , bought a rep spoiler off the guy its as good as my genuine , which is all going on are lass's car she got silver sxi , she cant have the power but she can have the looks . ill post some pics when ive done it all for her .

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •