Results 1 to 4 of 4

Thread: Function button

  
  1. #1
    Status
    Offline
    kerrath's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Function button

    Just bought my first Astra and I love it.One little niggle tho.Its a 57 plate 1.6 sport design and the function button is showing"no function".My local Vauxhall dealer just told me it dont have it and cannot be programmed in.can anyone tell me if this is the case?Thanks guys and gals.

  2. #2
    Status
    Offline
    mat1989's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    9
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    It sure can! Although most vauxhall dealers are reluctant to activate it for some reason...

  3. #3
    Status
    Offline
    kerrath's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    function button

    Thank Mat,are you telling me that it can be made to work on my car??

  4. #4
    Status
    Offline
    bulldazzled's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i have the same problem is there any 1 in the merseyside / cheshire area that can fix the problem or any members of the forum the vx dealer wants £80 just to look at it what a joke

    thanks

Similar Threads

  1. BC Button (no function)
    By paris in forum Electrical
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-2010, 20:28
  2. BC Button (no function)
    By homa71 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2010, 20:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •