Results 1 to 10 of 10

Thread: sub problems

  
  1. #1
    Status
    Offline
    jimmyjimjam's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    sub problems

    my sub (12 inch kicker squre) was working perfectly untill i moved it and some of the wires came loose after putting them back in it just makes a buzzing noise and the protection light on the amp comes on what could this be?????

  2. #2
    Status
    Offline
    GSI _F1N's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    697
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I'm not 100% but i'd say check the ground wire. Probably brown?
    *** 2003 GSi - DROPPED 40MM - FULL SCORPION SYSTEM -PIPER PANEL FILTER - FORGE DUMP VALVE - FROUNT MOUNT INTERCOOLER - STAGE 2 MAP - VXR TURBO - RUNNING 260BHP ***

  3. #3
    Status
    Offline
    jimmyjimjam's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    checked it cant find any problems with it
    i dont know if i could just be my dodgy wireing or what

  4. #4
    Status
    Offline
    Willeh's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Usually ground, where have you grounded it to?
    If its on your rear light screw point, make sure you've scratched some paint off so its touching metal

  5. #5
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    What wires have you disturbed? If it's the wired that go to the actual sub was there one set or two?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  6. #6
    Status
    Offline
    jimmyjimjam's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i disturbed the power cable going into the amp
    and it is earthed by the spare wheel

  7. #7
    Status
    Offline
    SWeekes's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,007
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Remotr wire or wire from the battery?
    If its got Tits or a Turbo, Its trouble
    Mk5 1.7 SRi

  8. #8
    Status
    Offline
    jimmyjimjam's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    wire from the battery

  9. #9
    Status
    Offline
    SWeekes's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,007
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Have you tested it with a multi metre?
    If its got Tits or a Turbo, Its trouble
    Mk5 1.7 SRi

  10. #10
    Status
    Offline
    jimmyjimjam's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    no i havnt

Similar Threads

  1. 1.4 sxi idling problems and over fuelling problems
    By danny mcg in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 15-03-2014, 17:38
  2. Problems with car / Problems with Regal Autosport
    By BigG33 in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 65
    Last Post: 10-07-2011, 13:00
  3. Replies: 59
    Last Post: 11-04-2007, 22:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •