Results 1 to 5 of 5

Thread: MFD 'F' Displayed

  
  1. #1
    Status
    Offline
    astra_dave's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bolton
    Posts
    5,316
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    MFD 'F' Displayed

    Got a nice shiny MFD off Turbo_Chris for the 2nd time (cheers mate :-)) to try and fix the 'F' issue that the display has. This is the 3rd MFD that has shown this, so i'm thinking there is another issue! but i've no idea where to even start looking.

    The car is a Mk4 sri-turbo. Along with 'F' on the mfd display the TC light AND ABS light are intermitantly on as well. the 'F' is displayed all the time
    Quote Originally Posted by aussiegman View Post
    You know me so well and not even dinner, a movie and some flowers Tony. What sort of man do you think I am!!!!!

  2. #2
    Status
    Offline
    astra_dave's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bolton
    Posts
    5,316
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    anyone any ideas at all?
    Quote Originally Posted by aussiegman View Post
    You know me so well and not even dinner, a movie and some flowers Tony. What sort of man do you think I am!!!!!

  3. #3
    Status
    Offline
    GB's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    21,918
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    can u get a picture of the display showing this F so we can understand it more clearly

  4. #4
    Status
    Offline
    astra_dave's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bolton
    Posts
    5,316
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    i'll get one tomoz :-)
    Quote Originally Posted by aussiegman View Post
    You know me so well and not even dinner, a movie and some flowers Tony. What sort of man do you think I am!!!!!

  5. #5
    Status
    Offline
    V7MSH's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    its your hub that is knackered mate, your speed sensor wont be working, bringing the abs and t/c light on, 'F' means fault
    Astra mk4 gsi, MPG stage 3, 299.7bhp 351lb/ft boosting at 17psi

Similar Threads

  1. Mileometer not displayed
    By Apple in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 19-06-2012, 11:15
  2. No Mileage Displayed Only ------
    By baz64 in forum Electrical
    Replies: 6
    Last Post: 25-11-2008, 12:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •