Results 1 to 6 of 6

Thread: Need help on fault codes please.

  
  1. #1
    Status
    Offline
    philchrome's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Need help on fault codes please.

    I all, and a happy new year to you
    Im looking for some help with fault codes please, astra 2002 1.7 dti isuzu.
    p0500 speed sensor, do i just change wheel bearing/hub or is there a sensor smewhere to change?
    Also,
    P0573 Cruise Control / Brake Switch A Circuit High, i kept popping fuses on number 38 but all seems ok since i checked all the wireing and fitted a new brake pedal switch, but still shows up.
    I also have another code p0704 i think it is, but cant seem to find what exactly that is, was told its clutch pedal high voltage.

    Any help would be much appreciated

  2. #2
    Status
    Offline
    scoop987's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    601
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Looks as if you posted in wrong section mate, this is for the mk5, not mk4. Just wait til the moderator moves it

  3. #3
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Does your car have ABS?

    I got that second code, reset it and haven't had it back yet. I'm putting it down to a faulty brake switch if it happens again
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  4. #4
    Status
    Offline
    philchrome's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Its a non abs model, i did have a fault where i kept blowing fuse no38 which i think i had a wire trapped, have checked through the wiring now and all is fine with no fuses blowing at all

  5. #5
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Does your speedo work?

    I'm just wondering if these are old codes that just need clearing
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  6. #6
    Status
    Offline
    philchrome's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah the speedo works fine.

Similar Threads

  1. Temp gauge fault, 2 Fault codes
    By Autosparks in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 6
    Last Post: 29-11-2008, 17:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •