Results 1 to 2 of 2

Thread: Need abit of help!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    elephant141's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    53
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Need abit of help!!!

    My washers stopped working in the freezing cold and i just guessed it was the fluid that had frozen! Even though i used a winter mix to stop it freezing. It has since got warmer and ive managed to have a look at it and the liquid is not frozen but it still doesnt work and there doesnt seem to be any blockages (checked pipes). Im guessing it may be the motor but dont know where to locate this? Any other ideas and is this a regular problem. My car is a 57 estate.

  2. #2
    Status
    Offline
    Dankusan's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,488
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    have you checked the fuses mate?! my mums weren't working in her 207 and dad checked the fuses and ...... yep you guessed it lol! Fuse had gone! Simple as tht
    http://uk.movember.com/mospace/3132765
    Please Donate Generously

Similar Threads

  1. abit of help with H.I.Ds
    By reece-t in forum Electrical
    Replies: 5
    Last Post: 27-02-2012, 23:24
  2. Need abit of help.
    By Glacious in forum East Anglia Region
    Replies: 5
    Last Post: 19-06-2009, 22:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •