Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Fog Lights Help

  
  1. #1
    Status
    Offline
    whitey1817's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Fog Lights Help

    Hi all

    Went to turn fog lights on earlier and no joy have checked passenger side bulb unplugged it and changed it and still no joy.....

    need help as getting annoyed with it now.......

    if one bulb is dead does it affect the other not to work???

    if so it may be worth me changing drivers side bulb and seeing if thats the problem

    any other solutions please help

    whitey

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    The MK5 only has a fog light on the drivers side rear as standard.........
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    whitey1817's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    front fogs mate its mk5 sri

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Well you didn't say front.....

    One bulb out wouldn't cause them both not to work so the next thing to check is fuse number 13 under the bonnet
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  5. #5
    Status
    Offline
    whitey1817's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i have checked the fuse so i dunno what else it could be.......

    the fog light bulbs i have in atm are xenon

  6. #6
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Do you get the light on the dash saying they are on? Otherwise it could be a relay fault
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  7. #7
    Status
    Offline
    whitey1817's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    light in the clocks comes on to say that they are on

    so i dont know what it could be

    they worked earlier

  8. #8
    Status
    Offline
    ssa17WS's Avatar
    HID + LED Guru
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3,292
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    well from my messing about with the car i know both fogs run off the same fuse but have their own wiring.

    so what you need to do is check the wires to make sure its got a 12V +ve and also check to make sure the earth is ok.

    other than that the rest is in the fuse board under the bonnet of the car, which is known to have weak connections and someof them melt hence they no longer work.

    HTH

    Steve
    Astra VXD
    rburgring - 10:55

    Scottish Region

  9. #9
    Status
    Offline
    whitey1817's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    which would have melted then??? have had a look at the fuse already fuse seems ok

  10. #10
    Status
    Offline
    astra 2.0's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,571
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    13 Post(s)
    Hi Guys,

    Sorry to hi jack this thread but I'm having issues with my rear fogs on tmy mk4 coupe.

    The light doesn't come on to indicate they are on but the bulbs are ok...... could it be a relay?

    Thanks
    Silver Lightning Linea Rossa coupe

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-06-2014, 12:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •