Results 1 to 7 of 7

Thread: led change, whats gone wrong??

  
  1. #1
    Status
    Offline
    bigman88jmf's Avatar
    [b][color=red]BUYER BEWARE - WE ADVISE CASH ON COLLECTION ONLY[/color][/b]
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    149
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    led change, whats gone wrong??

    i havejust changed my led in my clocks and where the miles light up, they dont do it anymore? i have put a blue led and the light comes on but it doenst go off at all. is that becuase the light that was there before is a dimming light??? could some1 help please or give me some idea of what i can do. thanks/.

  2. #2
    Status
    Offline
    Leon/1.7CDTI's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,094
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Hmmmm you say it doesnt come on but it stays on> im confused lol.

    If its not coming on try taking the bulb out and turnin it 180 degrees.

  3. #3
    Status
    Offline
    Tom Clark's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,006
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    is the LED on but the pixels for the numbers not appearing?

  4. #4
    Status
    Offline
    bigman88jmf's Avatar
    [b][color=red]BUYER BEWARE - WE ADVISE CASH ON COLLECTION ONLY[/color][/b]
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    149
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yeah leds on but he pixesl ae not thre at all, they was half on when iorginally taken the white one out and then put the blue one in the liht just stay on behind it btthe pxels dissappared.

  5. #5
    Status
    Offline
    MwB's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    South Shields, United Kingdom
    Posts
    3,152
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    sounds like you have orange filters you need to take them out and replace em with white ones ! or buy the translucent plastic from crazyleds

  6. #6
    Status
    Offline
    bigman88jmf's Avatar
    [b][color=red]BUYER BEWARE - WE ADVISE CASH ON COLLECTION ONLY[/color][/b]
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    149
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    deffo no filters, i have taken clocks off and they are all white on the back then werre the mileage is its greenish.

  7. #7
    Status
    Offline
    arf's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    369
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    If its a white LED and the mileage is showing up green you do have a diffuser in there

    Edit: whoops old thread
    Project Club|HERE|COMMENTS|

    Project Skyline|NOW HERE|

Similar Threads

  1. I'm not sure whats wrong, please help
    By ChefDan in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 18
    Last Post: 01-01-2012, 10:20
  2. Whats wrong here?
    By fourteenhundred in forum Car Chat (other marques/models)
    Replies: 21
    Last Post: 21-02-2009, 14:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •