Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Anyone in Edinburgh with Opcom or fault finder?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Marc6678's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    523
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Anyone in Edinburgh with Opcom or fault finder?

    As above, anyone in edinburgh with opcom or error code finder who will fault find on my Mk4 which keeps cutting out and won't idle?? please??

  2. #2
    Status
    Offline
    gsi_10's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,812
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I am down near falkirk and have opcom mate. not sure if it's any good to you.

  3. #3
    Status
    Offline
    Marc6678's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    523
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    probably a bit of a trek for you mate, i can't pay, sounds really tight but i'm a student and money is tough as it is. I'm in Ratho, so its about 20 mile, or 40 mile round trip.

  4. #4
    Status
    Offline
    Marc6678's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    523
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I can meet at Queensferry Tesco, or somewhere not too far away as the car cuts out pretty often, so not upto long trip and deffinetly no bypass job. Cheers anyway gsi 10 anyone else? please? i can scrape together about £15?

  5. #5
    Status
    Offline
    gsi_10's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,812
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Real shame, i used to work at Newbridge industrial estate until May this year. just along from Ratho Station. Is it just fault codes you need cleared? I reformatted my laptop, so will need to reinstall my opcom.

    Will give it a go later on in the week, and if i can get some time at the weekend i will drop you a message if i can get near the area. Don't worry about cash, if i can get it up and running again i will definitely have a go for you

    Depending on what i have on obviously

    Reason for asking is i am a complete novice with opcom and i don't know how to use all the features yet. but if you have any codes i can certainly clear them off for you

  6. #6
    Status
    Offline
    Marc6678's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    523
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    just wan't to see if there are any faults really, as a garage will charge me about £30 just for the same thing or as they call it diagnostics. I work from 2 on saturday, and 11-3 on sunday. If you could make anytime that would be great,

    Cheers

    I've just moved to area and need to keep it running that's why i'm so desperate to get this sorted, at least if i know what the error is i can buy my own parts and take it to a garage to get the labour side done without getting ripped for parts.


  7. #7
    Status
    Offline
    gsi_10's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,812
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Ok leave it with me. work weird shifts so might take a few days to get a chance to install it again. Stuff is in my astra, computer at home, car not parked at my house etc etc.....

    Will drop you mail when i make some progress

  8. #8
    Status
    Offline
    Marc6678's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    523
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    no bother cheers

  9. #9
    Status
    Offline
    fruitnuts's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    164
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I know a guy in glenrothes that does opcom for me but no use to you obviously, sorry. Just call AA out they will diagnose in minutes lol

  10. #10
    Status
    Offline
    Coo's Avatar
    Banned
    Join Date
    May 2003
    Posts
    25,105
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    PM sent....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Fault finder help
    By Sherrie in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 13-11-2009, 14:59
  2. fault finder
    By ZeBaDeE in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2006, 13:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •