Results 1 to 3 of 3

Thread: Radio Code MK4

  
  1. #1
    Status
    Offline
    george!'s Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Question Radio Code MK4

    How do i enter a radio code on standard mk4 astra headunit?

  2. #2
    Status
    Offline
    mrjp's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    817
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Hold AS button while powering the unit up and keep it held after releasing the power button, you should then get CODE ---- on the display.

  3. #3
    Status
    Offline
    george!'s Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    nice one pal, much appreciated.

Similar Threads

  1. Radio code
    By cliff87 in forum Electrical
    Replies: 12
    Last Post: 04-08-2010, 20:32
  2. cdr 500 radio code
    By ASTRA-BOY in forum ICE Mk4|G
    Replies: 1
    Last Post: 25-11-2004, 23:35
  3. radio code
    By sxi-kenny in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 16-10-2004, 10:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •