Results 1 to 9 of 9

Thread: Scangauge II - which XGauges??

  
  1. #1
    Status
    Offline
    DiscoFred's Avatar
    Hulk smash!!
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13,342
    Mentioned in
    24 Post(s)
    Quoted
    25 Post(s)

    Scangauge II - which XGauges??

    As title says really, just got myself a scangauge and was wondering which gauges people have setup?

    At the moment I have the VLT, CIA, CIW and TFC showing. Although, I haven't played with it properly.

    So what have you got on yours??


  2. #2
    Status
    Offline
    12vMatt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,465
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I've never played with the x-gauge yet so mines just showing standard gauges.

    Ive got inlet air temp, coolant temp, speed and instant mpg showing.

    I know munkie had his set up to show bhp - no idea of how accurate it was or anything like that

    all of the x-gauge info is available here: http://www.scangauge.com/support/xgauge.shtml
    Flame Red 2002-02 Mk4 1.6 SXi RIP
    Flame Red 1997-R Corsa 1.4 8v
    Back in an Astra Silver 2000-X Mk4 CD 1.6 16v

  3. #3
    Status
    Offline
    munkie's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,922
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah thats right I have set mine up for BHP, as Matt I have no idea how accurate it is,

    But I know its false at minute as its still set up for a diesel, anit got round to changing to for the zafira yet.

  4. #4
    Status
    Offline
    KevT.'s Avatar
    Yorkshire RO
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bradford
    Posts
    9,218
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    i have water temp, inlet temp, volts and cant remember the other as its just there to fill the space haha

    AOC top 15 car at PVS 2009 & 2010
    313.7bhp/343Ibft


  5. #5
    Status
    Offline
    munkie's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,922
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I just seen it has fuel left in % which is handy and the astra H and zaffy B gauages are all that accurate, so I thinks me going to play tomorrow with mine

  6. #6
    Status
    Offline
    afcbadam's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,573
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    can the scangauge read oil temp and oil pressure?
    Astra T9 estate for sale, see my ebay link!

  7. #7
    Status
    Offline
    fieldkp's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    73
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Only if the car measures it? My VX has only got a low pressure switch and no oil temp sensor. 1.7 CDTI

  8. #8
    Status
    Offline
    afcbadam's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,573
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    does a gsi measure oil pressure and temp?
    Astra T9 estate for sale, see my ebay link!

  9. #9
    Status
    Offline
    jamesmurray's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    590
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    no it doesnt measure either of them

    jimbo
    ASTRA MK4 GSI TURBO
    WAS CS3 268bhp & 282lb/ft
    NOW CS4 279bhp & 336lb/ft

Similar Threads

  1. Scangauge
    By BMAstra in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 7
    Last Post: 19-08-2010, 13:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •