Results 1 to 2 of 2

Thread: Fan control Lights not working

  
  1. #1
    Status
    Offline
    SxS's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Question Fan control Lights not working

    Hi hi,

    I've pulled the console out, 9v baterried the lights, and they all "work".
    When they are plugged in, they dont...

    Im pretty sure they run on the same fuse as the Glovebox lamp (fuse 7). However the glove box lamp + all the other indicators are working fine, it's just the heating console thats dark.

    Any ideas?, at this rate I'm going to just go to a scrappy and try replacing the whole thing, but those metal cables that control the opening and closing fo'shizzle dont look fun to re-fit.

    It's a 1999 model.
    Recirc and Rear window heating lights DO work.
    They are standard filament bulbs so arnt reliant on current direction.

    Thanks,
    Chris

  2. #2
    Status
    Offline
    SxS's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    There was a wire loose in the back of the plastic harness plug thing ^^ pushed it in and it all lit up. Cant remember which wire it was, it was an awkward angle, fixed now thou, and tis awesome again.

Similar Threads

  1. Dash and heater control lights not working?
    By Bobber in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2010, 23:41
  2. heater control lights not working
    By skullarms in forum Interior
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2010, 15:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •