Results 1 to 2 of 2

Thread: A few questions

  
  1. #1
    Status
    Offline
    plee1974's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2010
    Drives
    Astra Estate 2005 (H) 1.7 CDTi 80hp
    Location
    Glasgow, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    288
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    A few questions



    Hi guys first post of my own sorry i have searched but still haven`t found a definite answer to my question.
    I have got a 55 Astra 1.7 Cdti (80) estate which i am really enjoying except for my alternator going on me the other day but hey ho problems now fixed.
    So a couple of questions firstly re: Alternator
    After replacing alternator i went onto test mode and checked what voltage it was putting out and i have found it to be around 14.0 volts is this correct???

    And secondly when i purchased the car i asked them to check and change timing belt as i have had bad experiences in the past with other cars ,and on picking the car up i was advised that it didn`t have a belt but a chain good i thought, however when the alternator was being changed the mechanic said he thought it may be a belt due to there being a plastic cover over it or something like that.
    So could any of you guys clarify for me belt or chain????


    Thanks,
    Paul

  2. #2
    Status
    Offline
    jiberson's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,239
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Pretty sure its a belt but cant guarantee and also yes 14V is correct.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •