Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: OP-COM ISSUES - Interface keeps failing???

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    OP-COM ISSUES - Interface keeps failing???

    Anyone able to help me with this OP-Com thing, It keeps saying that the interface has failed. Interface Communication Error. Thats all it says, Anyone else had this and know whats going on? I have installed the driver, Have tried it with 2 different cables and on 2 different laptops, one on an XP machine and one on a Vista machine!?!

    Help someone! Please!!!! lol
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

  2. #2
    Status
    Offline
    Thebug's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    93
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Have you set the correct lead in the settings

  3. #3
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Huh? I'm new to all this so trying to work it all out. Can you explain please? Apologies for bein dim! lol
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

  4. #4
    Status
    Offline
    Thebug's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    93
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Open up opcom and go to settings - there is a drop down box in there where you choose your lead type A,B,C,or D

  5. #5
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Oh that, I only have 2 options, A and B. Tried on both and nothing! Pretty sure it should be B though! Either way it just aint having it!
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

  6. #6
    Status
    Offline
    Windrew's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Golborne, Wigan, United Kingdom
    Posts
    4,637
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Has you lead ever worked? Or has it just started doing this?
    ARDEN BLUE GSI

  7. #7
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Brand new mate, only got it today! Tried with 2 seperate leads though if that helps?
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

  8. #8
    Status
    Offline
    jiberson's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2,239
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    You may want to try a different version of the software.
    http://opcomforum.yolasite.com/software.php

  9. #9
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Yeah I tried getting another version, There is a sticker on the OP-Com that says 090820B, But the software that came on the cd was for 080114, So I did try by downloading a version of the 090820B software but still wont connect. Just keep saying interface communication error!!
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

  10. #10
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by jiberson View Post
    You may want to try a different version of the software.
    http://opcomforum.yolasite.com/software.php
    Tried downloading your version of 090821D from that site and it still does the same, just says interface communication error.

    I keep seeing info about killing interfaces and re-setting or flashing the interfaces or summin but i'm not sure!?!

    You know anything about that? Able to tell me what I need to do here to get this thing working???
    Great Minds Discuss Ideas; Average Minds Discuss Events; Small Minds Discuss People

    http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...e/jahadley.png

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Possible ECU failing
    By WayneSammie in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2009, 20:37
  2. 1.7CDTI failing to start issues..
    By Amir in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2009, 20:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •