Results 1 to 4 of 4

Thread: cc6600 issue

  
  1. #1
    Status
    Offline
    andyt_2005's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    198
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    cc6600 issue

    just tried putting it back in, and im getting no sound, and yes iv put the code in it tunes to a station but no sound. not even static!! any ideas??

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Have you cut the speaker wires because you had all the speakers smped in the past?

    Take the headunit out again and check the resistance accross each speaker wire
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    andyt_2005's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    198
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    the speaker wire have been cut, but NOT the main harness, i got an aftermarket one to cut. i can put sound thought from the plug and hear it but the radio doesnt seem to be putting out any sound. op-com seemed to throw up a few errors, they cleared fine but still no sound

  4. #4
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    opcom won't go into the stero faults
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-03-2014, 15:18
  2. Key issue
    By eacyep astra in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2013, 23:35
  3. Help another issue!
    By Giggz in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 14-05-2012, 20:55
  4. issue with rad fan
    By meanmatt in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 5
    Last Post: 27-03-2011, 00:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •