Results 1 to 2 of 2

Thread: Both brake lights and both indicators not working

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Suffolktoon's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Both brake lights and both indicators not working

    I have a Mk 3 Astra 2.0 Sport Estate fitted with a tow bar.

    I put the trailer plug on the wrong way. It wasn't going in all the way but I put that down to it being stiff and drove off anyway. As soon as I hit the brakes I got a brake light message on the console. I've come back and started checking fuses and bulbs.

    The bulbs are fine.
    I can't see anything wrong with the fuses(well those under the dashboard anyway)
    Left and right indicator do not click inside the car nor blink outside the car.
    Hazards on the other hand work perfectly well.
    Brake lights won't come at all.

    Any ideas, please!!!!

  2. #2
    Status
    Offline
    Suffolktoon's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Oops, it appears that my near vision eyesight is well and truly buggered. 15A fuse replaced and everything fixed.

Similar Threads

  1. indicators, rear wiper, reverse lights not working
    By Luke Sri in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 19-10-2011, 08:40
  2. Replies: 11
    Last Post: 07-02-2010, 14:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •