Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Weak signal

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Astra_Tom's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    739
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Weak signal

    Just a quick one iv recently found I get a weak signal on my radio when I'm floating around was wondering would a signal booster do the trick?
    Mk4 LS 1.6 16v CLASSIC GREEN & BLACK Astra
    Autobio HERE Comments HERE

  2. #2
    Status
    Offline
    JCVXL's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Check for a grey thick cable behind your center console, see if it is cut or any exposed wires

    Thats whats wrong with mine I believe, mines the same

    Josh

  3. #3
    Status
    Offline
    Astra_Tom's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    739
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I had a look at the wire when I changed my headunit was perfectly fine plus it worked ok with a standard vauxhall headunit in
    Mk4 LS 1.6 16v CLASSIC GREEN & BLACK Astra
    Autobio HERE Comments HERE

  4. #4
    Status
    Offline
    SQ Man's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,881
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Do you have the auto antenna wire (A5 on diagram) hooked up?
    2003 Sapphire Black 3Dr DTi Astra
    Custom Irmscher kit, Interior Leather/Alcantara retrim & Alpine/Focal Install
    Install progress (----------)

  5. #5
    Status
    Offline
    Astra_Tom's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    739
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Is that On the iso block? Took me forever to get the DVD player in with all the wires so don't really wanna take it out unless I really have to
    Mk4 LS 1.6 16v CLASSIC GREEN & BLACK Astra
    Autobio HERE Comments HERE

  6. #6
    Status
    Offline
    JCVXL's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    78
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yeah on the iso block

  7. #7
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Easy way to tell if that wires connected is if the dats on the top display when the radio's on. If it is the wires not connected
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  8. #8
    Status
    Offline
    Astra_Tom's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    739
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    LlI'll have to check that out next time I'm in the car if the date is in does that mean I do have to connect a wire?
    Mk4 LS 1.6 16v CLASSIC GREEN & BLACK Astra
    Autobio HERE Comments HERE

  9. #9
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,743
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    If the date is on yes you need to connect a wire
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  10. #10
    Status
    Offline
    Astra_Tom's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    739
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    No date on when the radio is on the clock is though does that make a difference
    Mk4 LS 1.6 16v CLASSIC GREEN & BLACK Astra
    Autobio HERE Comments HERE

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Weak mixture...
    By anthracite99sport in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 0
    Last Post: 25-09-2010, 22:32
  2. Running weak
    By anthracite99sport in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 0
    Last Post: 25-08-2010, 16:53
  3. weak actuator
    By ashsri-t in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 5
    Last Post: 11-06-2010, 00:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •