Results 1 to 5 of 5

Thread: Tech2??

  
  1. #1
    Status
    Offline
    porramachine's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Tech2??

    Anyone offering tech2 programming near or around the wimbledon area? Please pm me.

  2. #2
    Status
    Offline
    BMAstra's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,588
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i got op com but im in hillingdon

  3. #3
    Status
    Offline
    daveyboy_1982's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    look in yellow pages under car tuning for a company called AMT he sorted my car he was £50 for first hour and he will find and correct any fault within that time if he can really helpful well recommend he is around you way i think but he is mobile so will come to you sean is his name ....

  4. #4
    Status
    Offline
    porramachine's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Thanks for the response, are you able to program a CID with OPCOM? This is what i'm really after, if yes, what price?

    Regards,

  5. #5
    Status
    Offline
    BMAstra's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,588
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    to be honest i wont know till i plug it in as its a bit hit and miss with opcom

Similar Threads

  1. Tech2 - who does it????
    By buxton in forum In Car Entertainment
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2012, 22:40
  2. Tech2
    By GeeB in forum South Wales Region
    Replies: 1
    Last Post: 13-08-2009, 22:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •