Results 1 to 9 of 9

Thread: clocks

  
  1. #1
    Status
    Offline
    bradshaw1759's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    65
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    clocks

    hi i wanted to change clocks to one thats got a rev counter on it wen i plug me new one in will it show my cars milage or theclocks milage and if it shows the clocks one is there any way of gettin my mileage on without goin to the garage with it ta dean

  2. #2
    Status
    Offline
    andyt_2005's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    198
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    clocks milage. you can get some one with op-com to correct it to the car milage.

  3. #3
    Status
    Offline
    bradshaw1759's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    65
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    its costs about 60 dont it tho

  4. #4
    Status
    Offline
    mathon's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Aug 2009
    Drives
    Astra Twintop 1.8 & Honda Accord
    Location
    Lincoln
    Posts
    878
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    I did the same with my old 106 when the speedo stopped working. I just made a note in the service book of the mileage on each of the clocks and explained this to the new owner. Easier to do that than just spend £60.


  5. #5
    Status
    Offline
    gsi_10's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,812
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    It depends on whether you want to sell it on at a later date. Any discrepancies with mileage will put a potential buyer off no matter how genuine the seller may be.

    If you want to sell at a later date i would get it done. if not and you plan on keeping it for the forseeable future then dont worry about it

  6. #6
    Status
    Offline
    andyt_2005's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    198
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    im sure some one in your region wont charge £60!! hell, im kinda near you at the end of the month,visiting family in telford. ill do it for you

  7. #7
    Status
    Offline
    bradshaw1759's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    65
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    hi all i got a set off clocks sxi one there sweet and the milagematches to . only one prob the seatbelt light stays on all the time is there anyway to sort it

  8. #8
    Status
    Online
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    The MK4 doesn't have a seatbelt light so I suspect it's the airbag light thats on. This will need resetting by vauxhall or anyone with the right equipment
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  9. #9
    Status
    Offline
    andyt_2005's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    198
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    im near your end in telford next week if you need it resetting, can give it a go with the op-com

Similar Threads

  1. 140mph clocks on a car originally with 160mph clocks
    By Nicko_12345 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 7
    Last Post: 16-01-2012, 21:14
  2. vxr clocks
    By DALESYKO in forum Interior
    Replies: 3
    Last Post: 26-01-2010, 22:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •