Results 1 to 5 of 5

Thread: problems

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Jonathan mk4's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2008
    Posts
    230
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    problems

    i have got a problem speedo doesnt work car keeps cuting out when i put the clutch in and at juctoins and rounbouts runing rich and engine managment light on all the time does anyone ever had this problem if so cud u tell me what it can be but if the car running rich i know its the lamber senser

  2. #2
    Status
    Offline
    GB's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    21,918
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    read the fault codes first then can take it from there

    what engine and year is it

  3. #3
    Status
    Offline
    Jonathan mk4's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2008
    Posts
    230
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    its a z16se engine on a 2001
    i have and it come back nealy every senser there is

  4. #4
    Status
    Offline
    GB's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    21,918
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    might wanna check/replace the battery as a dodgy one can create a whole load of ECU problems and speedo issues

    might want to eliminate that first before looking at other causes

  5. #5
    Status
    Offline
    Jonathan mk4's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2008
    Posts
    230
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    well the sensors came up the co2 senser 1 speedo sensor map senser air flow metter sensor and wat i think it could be is the co2 senser1 needs replacing and thats wat nocking the rest off thats what i think because my mate was driving behind me he says it stinks wen i put me foot down as well

Similar Threads

  1. 1.4 sxi idling problems and over fuelling problems
    By danny mcg in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 2
    Last Post: 15-03-2014, 17:38
  2. Problems with car / Problems with Regal Autosport
    By BigG33 in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 65
    Last Post: 10-07-2011, 13:00
  3. Replies: 59
    Last Post: 11-04-2007, 22:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •