Results 1 to 6 of 6

Thread: car won't start (help......please)

  
  1. #1
    Status
    Offline
    kingofkings's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    248
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    car won't start (help......please)

    Hey folks as title says i was taking centre consol apart today to have a look at diffusers etc. when i put it all back together i left the lights on for a good hour or mayby two not sure. went out switched lights off and plipped the ignition to check, turn the key and all the lights go off on dash and it doesn't even try to start just a loud clicking noise. mayby i've knocked something or blown a fuse?

    the gm battery thats on it has a black circle through the little window. what does this mean? just waiting on a battery charger really hope the battery isn't goosed?

    help needed folks as i need the car tonight. thanks guys.

  2. #2
    Status
    Offline
    Pce-gsi's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,469
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    flat battary mate the little block circle should be green in middle if the battary as got charge in it , so it just sounds like flat battary mate
    Astra Gsi full miltek catback , tx enlarged top hat and boost pipe with Baileys dump valve , cdti air box

  3. #3
    Status
    Offline
    Brian's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11,482
    Mentioned in
    142 Post(s)
    Quoted
    126 Post(s)
    Flat Battery charge it up and it will be fine

  4. #4
    Status
    Offline
    kingofkings's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    248
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ok hope so lads, cheers for that. the green has a thumbs up next to it, black with a white edge thumbs down and the pure black has an exclamation mark next to it. the fact its not thumbs down is a good sign i suppose. its on trickle charge the now reading 12.36v so will wait till its fully done. fingers crossed lol.

  5. #5
    Status
    Offline
    kingofkings's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    248
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    job done lads, back on car just going for a run to give it a good charge

  6. #6
    Status
    Offline
    tank17's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    53
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    mine had same problem when id fitted hids and left the igniton running!! only thing is i drained the battery past critical so ended up with a 2nd hand one all good now though just have to remember to turn ignition circit off lol
    "NO IM NOT DRUNK OFFICER IM JUST AVOIDING POTHOLLES!!"

Similar Threads

  1. Astra 2003 1.7 TDi will not start, but runs and drives fine with easy start
    By markhobley in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 16
    Last Post: 04-08-2015, 10:51
  2. Brilliant on cold start... not so good on warm start
    By micklep in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 65
    Last Post: 19-12-2012, 22:23
  3. Engine automatically 'pulses' the revs when idling (warm start, not cold start)
    By bobmoo79 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 22-04-2010, 10:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •