Results 1 to 4 of 4

Thread: Just had bearing changed almost sure problem still not fixed help please

  
  1. #1
    Status
    Offline
    carlucci7's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    89
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Just had bearing changed almost sure problem still not fixed help please

    hi i drive mk 4 1.4 i just had the bearing changed becuase of a massive whirring noise .had the bearing changed and im sure theres a whiring noise again but just not as loud if any ones got any ideas or comments please

    cheers

  2. #2
    Status
    Offline
    lee gsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Near Portsmouth....... Drives a Signum 1.9 CDTi
    Posts
    17,757
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I have had 'bearing' noise from cheap rear tyres.

    Try swapping fronts to back to see if it makes a difference.
    The truth is always the truth even if you haven't realised it yet...

  3. #3
    Status
    Offline
    benhavenhand19's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,023
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    could be the rear brake shoes binding

  4. #4
    Status
    Offline
    JohnboyCD's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,496
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    an egg in the tyre will cause a humming noise.

Similar Threads

  1. fixed my 5 psi problem
    By leehurky in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 4
    Last Post: 18-11-2010, 14:47
  2. How I fixed my wheel bearing problem
    By Kluivert in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 5
    Last Post: 17-08-2006, 13:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •