Results 1 to 3 of 3

Thread: Indicators flashing double speed

  
  1. #1
    Status
    Offline
    oderuyter's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Indicators flashing double speed

    Hi everyone,

    Would really appreciate some assistance on this one.
    Issue - All indicators are going double speed (as though I have a bulb out) Although hazards are normal speed. Pulled out (big Yellow) relay, indicators stop.
    All bulbs are working fine. Tried new relay (from eBay) still no fix, possible relay is duff.

    Help needed urgently, due to MOT in 2 weeks.

    Thanks!

  2. #2
    Status
    Offline
    mikesmith2's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2007
    Posts
    219
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Normally if the relay packs up you get nothing.

    Check all the earth points and try a new bulb in different units and see if that helps.

  3. #3
    Status
    Offline
    phil-boyGSi's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    May 2007
    Posts
    565
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    as said above,
    might be a dodgey earth connection somwhere,
    *!Arden Blue GSi!*
    he came, he saw, HE CONQUERED

Similar Threads

  1. remote key fob and flashing indicators
    By circushead in forum Electrical
    Replies: 5
    Last Post: 27-01-2009, 09:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •