Results 1 to 3 of 3

Thread: trip computer

  
  1. #1
    Status
    Offline
    nicksoule's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    trip computer

    Hi,
    I am thinking of buying a 05,06 Astra 1.4
    The models I am looking at do not have a trip computer.
    Could someone tell me if it is possible to add this to one.
    I beleive the wiper/control stalk at least is different ?.
    Cheers,
    Nick.

  2. #2
    Status
    Offline
    duffy3301's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    yes you can add the trip computer but then it can be costly as you will need the 3 line display and then get it activated via tech 2, im in the process of having mine activated but have come up to problems. will be alot easier to get a astra with the trip computer already activated

  3. #3
    Status
    Offline
    nicksoule's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    o.k Thanks for your reply.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-11-2013, 15:47
  2. trip computer
    By mightym in forum Electrical
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2009, 12:16
  3. Replies: 7
    Last Post: 10-11-2006, 19:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •