Results 1 to 2 of 2

Thread: help please

  
  1. #1
    Status
    Offline
    lobbo99's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    help please

    hi guys,

    i, im meed of sum help i just got given an astra bertone coupe of a friend to try and fix....
    im not very familiar with vaxhuals to be honest.
    basically the engine was bust due to water damage it was then fitted with second hand engine by a garage, he tells me it ran fine for a week then just wouldnt start....


    i now have the car and tried this peadl test??

    the codes ive got back are
    p0340 camshaft posistion senser no signal
    p0100 mass or volume air flow circuit high or low input
    p1612 and1613 imobiliser no or wsrong signal imobiliser

    any one any ideas how to rmedy this motor apart from new engine, ecu and loom.

    any help would be very gratefull

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    I'm going to move this to the NA engine section

    RE the immobiliser problem, was the old ecu used on the new engine?
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •