Results 1 to 4 of 4

Thread: cars back but has a code..

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Rainey88's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scarborough, North Yorks
    Posts
    890
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    cars back but has a code..

    Got new head fitted and back together , got it back on sat however the spanner light is on and it doesnt drive that well considering how it was before its proper slugish and doesnt want to go no where in a hurry pretty much. Also sometimes revs abit between gears... presumed this was to do with it?

    Did the pedal test anyway and its bring up; P0243 Turbocharger Wastegate Solenoid A Malfunction

    Am guessing from reading a few other posts its one of the BCS ? Personally i havnt a clue where this is but its going back to the mechanic on friday who did all the work for me to fit a water pump and said he'd look at it then.

    How much are these new or could it just be on wrong etc ? was having the boost hesitation in like 3rd gear before though...

    cheers in advance Lew

  2. #2
    Status
    Offline
    inmyvain's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,705
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    is the car anywhere near needing a timing belt change as if your getting water pump done you may as well do the belt to.

  3. #3
    Status
    Offline
    Rainey88's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scarborough, North Yorks
    Posts
    890
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    its been done that was the whole point cambelt guide bearing went and slung the belt off which is why i got a new head and what ever... he was supposed to change the water pump but the place had lost it , which is why its going back this friday

  4. #4
    Status
    Offline
    Rainey88's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Scarborough, North Yorks
    Posts
    890
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Had a look last night and the sensor was off on the front BCS im guessing it was so cured now ...

Similar Threads

  1. code help cars gone mad
    By 3flow in forum Electrical
    Replies: 1
    Last Post: 24-09-2011, 20:45
  2. Cars back!!!! :D
    By K@R£N in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 26
    Last Post: 08-02-2008, 00:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •