Results 1 to 3 of 3

Thread: Starting problems

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Kadders's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Starting problems

    I have a mk 4 1.8 sri and its having problems starting one minute its ok then the next it wont start. ive plugged in my diagnosics machine and its got no codes. It was running fine today then i fitted new spark plugs and then it turned over but didnt start. Then i tried again and it started fine. Has anyone had this problem any help would be appreciated???

  2. #2
    Status
    Offline
    Tom{BSc}'s Avatar
    AOC Lite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    611
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Maybe the crank/cam sensor is on it's way out? Just a thought
    124.6 Bhp and 133.5 lb/ft from an x18xe1 (Now Sold)

    Now Drive a Corsa VXR

  3. #3
    Status
    Offline
    Kadders's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    well i did have cranksensor fault come up so cleared it but it hasnt come up since. ok ill have to wait until something brakes down. Thanks for your help.

Similar Threads

  1. Starting problems
    By Beeman in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 7
    Last Post: 12-01-2012, 19:10
  2. starting problems
    By srilad in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2008, 18:37
  3. GSI starting problems.
    By Bye Bye Gti in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 8
    Last Post: 04-07-2008, 21:00
  4. Starting problems
    By sam_p2000 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 25
    Last Post: 16-03-2007, 19:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •