Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Just fitted my coilovers these correct?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    buzball's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,376
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Just fitted my coilovers these correct?

    Just fitted my coil overs and took some pictures just to make sure there all fitted ok

    Astra mk4 hatch cheers

    P.s i used the old rubber on from the front exsiting strut see in last picture im sure it rights?









  2. #2
    Status
    Offline
    AstraCoup's Avatar
    DO NOT TRADE WITH THIS MEMBER
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    133
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    how long it take you mate? doing mine oon tuesday

  3. #3
    Status
    Offline
    buzball's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,376
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    A few hours mate its really easy to be honest

  4. #4
    Status
    Offline
    AstraCoup's Avatar
    DO NOT TRADE WITH THIS MEMBER
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    133
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you remember what size torx + ETorx bits you needed? ant the spanner size for the top bolt on the front struts?

  5. #5
    Status
    Offline
    buzball's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,376
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Torq 18 and 20

    Spanners 18 or 19 i think

  6. #6
    Status
    Offline
    buzball's Avatar
    Supporting Trader
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,376
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Heres a link ive only just found it and relised i didnt do the bottom rear rubber like that or the bearing damm

    http://forum.astraownersnetwork.co.u...t=64916&page=2

  7. #7
    Status
    Offline
    mk4rob's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    419
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you got any pics of how low it is? like pics of the actual car.

  8. #8
    Status
    Offline
    dp88's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Hartlepool, United Kingdom
    Posts
    5,988
    Mentioned in
    37 Post(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    I didnt fit that thing at the bottom of my rear spring either, does it make any difference?

  9. #9
    Status
    Offline
    -Ad-'s Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    218
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    I fitted mine today too.
    Only took a few hours.

    You need E18 and E20 torx sockets, 17mil spanner/socket, 19mil spanner and socket.

    And remember to fit the top mount bearing the correct way round!!!

  10. #10
    Status
    Offline
    -Ad-'s Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    218
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    With the fronts on mine wound an inch from the bottom of the thread its this low:

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Are my rear springs fitted the correct way up?
    By Joel1988 in forum Chassis
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2013, 22:33
  2. Replies: 9
    Last Post: 22-05-2011, 23:40
  3. fitted boost gauge but not correct!
    By glen in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 11
    Last Post: 30-05-2006, 22:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •