Results 1 to 4 of 4

Thread: new computer and broadband.

  
  1. #1
    Status
    Offline
    ronnie24's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    724
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Thumbs Up new computer and broadband.

    Hey guys just got the new computer set up and new broadband now with bt.
    has any one had any probs with them thanks.
    the old computer wouldnt pic up the homehub and the internet cable wouldnt stay in so was time to get new one.working a lot better.
    like before has any one had probs with bt?thanks .

  2. #2
    Status
    Offline
    Blue_Sport's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,358
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    na, bt been alright with us for years. no bad things to say really, reliable connection too.

  3. #3
    Status
    Offline
    buckle's Avatar
    /
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18,921
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Got two BT DSL connections in house, never had any down time that I know of with either line.

  4. #4
    Status
    Offline
    ronnie24's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    724
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks guys was just what i needed to here.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-11-2013, 15:47
  2. computer help ? 2 computers and broadband
    By Cash in forum Chit Chat and a Warm Welcome!
    Replies: 22
    Last Post: 14-04-2004, 19:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •