Results 1 to 6 of 6

Thread: Starting engine issues!!!

  
  1. #1
    Status
    Offline
    FastBoy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Starting engine issues!!!

    Hello, i have a little question: what is the problem if the car run, and after stoping the car the engine does not start, after i wait 5 or 10 minutes the engine starts. When i try to start the engine, the engine spins but not starts. No error from ecu!

    p.s. in the morning at cold the engine starts perfectly
    Life begins at 4000 rpm...
    Astra coupe with vxr turbo and many other mods inside

  2. #2
    Status
    Offline
    FastBoy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    we talk about z20let engine
    Life begins at 4000 rpm...
    Astra coupe with vxr turbo and many other mods inside

  3. #3
    Status
    Offline
    FastBoy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    help please
    Life begins at 4000 rpm...
    Astra coupe with vxr turbo and many other mods inside

  4. #4
    Status
    Offline
    D4nnyGsi's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,031
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    crank sensor??? check engine speed with computer to see if its reading ok when the faults there, if its not picking up signal it wont start!

  5. #5
    Status
    Offline
    FastBoy's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    31
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks mate i will take a look today
    Life begins at 4000 rpm...
    Astra coupe with vxr turbo and many other mods inside

  6. #6
    Status
    Offline
    montyfox's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,434
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Yep, crank sensor.

Similar Threads

  1. Starting issues
    By NoLimitsCustoms in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2009, 20:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •