Results 1 to 3 of 3

Thread: Replacing speedo in mk5

  
  1. #1
    Status
    Offline
    twinter2's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Replacing speedo in mk5

    I am replacing the speedo in my astra Mk5 as it is damaged, I have spoken to Vauxhall who wont £90 to re-program it!! Does this need to be done????

  2. #2
    Status
    Offline
    Autosparks's Avatar
    Technical Advisor
    Club Team
    Join Date
    May 2003
    Drives
    VXR Nurburgring
    Location
    N/W London
    Posts
    39,745
    Mentioned in
    115 Post(s)
    Quoted
    70 Post(s)
    Yes. The instrument panels more like a ecu on these cars
    Want a professional job done on fitting your aftermarket electrical accessories? PM me for a quote
    Electrical fault finding also taken on
    Located in N/W London HA3, and willing to travel within reason





  3. #3
    Status
    Offline
    bhalay207's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,943
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    considering that 'want' £90 its not that bad, try finding a local garage that has tech 2 or op-com that could do it cheaper
    Op-Com (Derby), Can travel at extra cost, PM me for details or click HERE

Similar Threads

  1. Replacing speedo rings??
    By Linea in forum Interior
    Replies: 6
    Last Post: 09-11-2006, 21:45
  2. Replacing speedo rings??
    By Linea in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2006, 19:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •