Results 1 to 5 of 5

Thread: collins dumpvalve not working

  
  1. #1
    Status
    Offline
    wee_gus's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,128
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    collins dumpvalve not working

    basicall since last week my collins dumpvalve has been working, thought it was to do with the cold but today it was queit warm and it still wasnt working. ive checked the vacum lines and they seem ok,
    im running, oe dumpvalve and 1 way valve.
    GSi

    Built not Bought

  2. #2
    Status
    Offline
    Coupe John's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Aug 2007
    Drives
    Astra 1.8vvt X Pack
    Location
    Leeds
    Posts
    2,594
    Mentioned in
    17 Post(s)
    Quoted
    61 Post(s)
    What your vacuum showing and boost? It could be stuck try giving it a clean with some brake cleaner.

  3. #3
    Status
    Offline
    wee_gus's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,128
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    boost seems ok tbh, it sill pulls like a train, will put my boost gauge in and test it.
    GSi

    Built not Bought

  4. #4
    Status
    Offline
    thechompster2000's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    544
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Grease it up, its sticking.

  5. #5
    Status
    Offline
    wee_gus's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,128
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    will try that tomorro thanks aoc
    GSi

    Built not Bought

Similar Threads

  1. collins Dumpvalve - where from
    By kev007 in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 9
    Last Post: 04-10-2010, 17:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •