Results 1 to 4 of 4

Thread: 2000 1.9dti

  
  1. #1
    Status
    Offline
    DowningSXI's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    2000 1.9dti

    just picked up an astra van 1.7dti on y plate. took it for a test drive all fine and spot on. on the 170mile journey home i took it to around 80mph and the elittle light with the spanner came on and lost alot of power. pulled into services turned it off and on again it was fine. back on the motorway took it to 75 light and loss of power again.

    Anyone got an idea of what could have caused it/ cheers.

  2. #2
    Status
    Offline
    pewseyfam's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,579
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    mine does the same if it is working hard up a hill and above 70mph. code is 1125 throttle position sensor. you need to get the codes read

  3. #3
    Status
    Offline
    DowningSXI's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Cool cheers. ill try get in booked in for monday. Is it a expensive part?

  4. #4
    Status
    Offline
    DowningSXI's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ended up been a vacume hose cost me £80 for diagnosis and repair.

Similar Threads

  1. 2.0 dti - 2000
    By micklep in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 22
    Last Post: 30-11-2012, 16:06
  2. TIS 2000 and XP sp2
    By xerodude in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 5
    Last Post: 06-02-2005, 21:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •