Results 1 to 4 of 4

Thread: Two single din slots ?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    simon109's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Two single din slots ?

    Hi,

    I have an Astravan Sportive with the double sized din unit. I am going to add a single sized din headunit and I thought I would need this http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT
    but I want to have two seperate din slots, so now not sure if this is the right thing

    Any ideas ?

  2. #2
    Status
    Offline
    Ant's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Depends on the colour of your dash but try thishttp://www.celsusice.co.uk/shopdisp_205.php

    Autoleads also do the same, i'm sure the part no. is fp-19-01? but cant remember for sure!

    Let me know what colour dash you have and i'll get you the correct part no.

    These should be available at any good car audio specialist store.

  3. #3
    Status
    Offline
    simon109's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    That's a single din unit, what I want to do is put two din sized units in but I don't think I can with a double din facia kit or can I ?

    eg. headunit in one slot and say a flip out monitor in the one above.

  4. #4
    Status
    Offline
    Ant's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ahh......I see, said the proverbal blind man! after re-reading your post.

    Well i would say you would probably need the outer plastic trim 2 single DIN cages, and a thin plastic spacer to go in-between the cages. You should be able to fit both the cages into that plastic trim one above the other, as i'm sure that the trim takes either 100mm or 110mm double DIN cages.

    The plastic trim is available on its own from autoleads.

Similar Threads

  1. top/bottom head unit slots
    By alimighty in forum Interior
    Replies: 4
    Last Post: 26-02-2009, 20:07
  2. Utilising both din slots
    By Kev in forum ICE Mk4|G
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2005, 09:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •