Results 1 to 4 of 4

Thread: gromet?????

  
  1. #1
    Status
    Offline
    afcbadam's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,573
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    gromet?????

    is there one on the drivers side? need to take mt vac line to my boost gauge but cant find one
    Astra T9 estate for sale, see my ebay link!

  2. #2
    Status
    Offline
    Joereynolds89's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,099
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    The only one is on the drivers side is it not, where the cable for the throttle goes? as you wont have the cable having an electric throttle, its up with the peddles, seach for where the power leads go and you should find it

  3. #3
    Status
    Offline
    dellenty69's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    196
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    remove the glove box, and i think there is one next to the heater/flappy air vent thing.

    well i have one, with my power cable going through it.

  4. #4
    Status
    Offline
    jimdt's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5,338
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    surely if you cant find one you shouldnt be looking?

Similar Threads

  1. gromet to run cables into your car
    By spike in forum ICE Mk4|G
    Replies: 18
    Last Post: 09-02-2006, 20:44
  2. gromet to run cables into your car
    By spike in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2006, 20:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •