Results 1 to 4 of 4

Thread: CD30 Board computer question

  
  1. #1
    Status
    Offline
    totallyastra's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    CD30 Board computer question

    Hi all
    so heres my question:
    can i somehow enable board computer on my astra?
    cause when i press BC button in panel it brings up only a timer.
    I managed only to get into some Testmode.
    There are some pictures , which might help you.

    Link to gallery: http://img263.imageshack.us/g/pict0100ct.jpg/

    With regards,

  2. #2
    Status
    Offline
    robbiep's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    99
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i had the same problem, got the dealer to activate it for me! needs to be tech2'd.

  3. #3
    Status
    Offline
    duffy3301's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    i have the same problem and you will need to dealer to activate it for you. however the dealers charge £57.50 just to take a look at the car. unless anyone knows how to get it done cheaper by the dealer or another garage. the cheapest i can get it done for is £25 but not 100% guaranteed it will work.

  4. #4
    Status
    Offline
    totallyastra's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cheers guys! will go to the dealer soon.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-11-2013, 15:47
  2. On board computer
    By kopite81 in forum Interior
    Replies: 3
    Last Post: 21-09-2012, 20:31
  3. new astra, question about board computer
    By tafelpoot in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2010, 08:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •