Results 1 to 2 of 2

Thread: ccrt 700 display output change?

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Hartlepool75's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    ccrt 700 display output change?

    Hi there, i am moving a ccrt 700 stereo from an omega to a astra (both 99 plates), can i change the output display from 10 to 8 digits? so it will display radio station etc, on my astra's dash display?

    Many thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    sef-75's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Did it work?

    Just wondering if you actually fitted the CCRT700 and whether it fitted and worked?

    I would guess you would need a different display unit as there would be addional symbols and output associated with that unit.

    Not sure then if the harness in the car would be right also.

Similar Threads

  1. Astra MK4 MFD (LCD display) - change km/miles display
    By qwsoftware in forum Electrical
    Replies: 3
    Last Post: 15-11-2007, 18:38
  2. Replies: 19
    Last Post: 25-03-2004, 10:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •