Results 1 to 2 of 2

Thread: z20let vacuume hose setup...etc

  
  1. #1
    Status
    Offline
    ecosseM's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    364
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    z20let vacuume hose setup...etc

    hi all..
    does anyone know the vacuume hose set up for the z20let....(any diagarms to view like you can get for the c20let)
    cars running the additional bailys DV, with a oneway valve on the pipe comming from the OE DV on the turbo..(witch way should the flow be going? from the turbo, or towards it?)

    always had problems with car running, and some people are telling me it maybe the vacuume pipes.
    engines ment to be very sensitive and pernickity if not plummed in correctly.

    saw a mod you do to the OE DV if you fit an after market one, anyone done the mod?
    and also been told that the diafram in the OE DV is prown for going, whats the symptoms with the car if this does happen?

    problem with the car is...
    when on half throttle, you can hear like a dumpvalve hissing, and the car starts to missfire. let off or foot down, it sorts its self out..

    help... please..

    not upto scratch with z20let yet.... ive alvways had red-tops and c20let

  2. #2
    Status
    Offline
    welsh-andy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7,176
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •