Results 1 to 6 of 6

Thread: BID Screen

  
  1. #1
    Status
    Offline
    nfj89's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    BID Screen

    Hi,
    I have got a divorced 3 line display... all ready to put in my astra h... I currently have a 2line basic display... I don't have to divorce my old screen before i put the new one do I?

  2. #2
    Status
    Offline
    stampede's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    464
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    No, you don't.

    Do you have the original headunit in your car?
    ☻☻☻ STAMPEDE CONVERSIONS ☻☻☻

    Cruise control and trip computer activation, anti-hijack, diagnostics and LED conversions - West Yorkshire and nationwide

  3. #3
    Status
    Offline
    nfj89's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Yes I do... I don't really want to divorce the current one, I wont be selling it...

  4. #4
    Status
    Offline
    nfj89's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    so if i fit the new one, make sure it says Display safe and program display, then someone acn tech2 it yea?

  5. #5
    Status
    Offline
    nfj89's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    40
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    so if i fit the new one, make sure it says Display safe and program display, then someone acn tech2 it yea?
    ...
    Also when I put it in to test if it worked... the temp and BC info came up as dashes? Is this normal before it is programmed?

  6. #6
    Status
    Offline
    Windrew's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Golborne, Wigan, United Kingdom
    Posts
    4,637
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    i would of thought so as it need to be programed
    ARDEN BLUE GSI

Similar Threads

  1. 2001 Astra Screen Sat Nav colour screen flicker
    By ksareen in forum Electrical
    Replies: 10
    Last Post: 23-05-2009, 17:11
  2. 2001 Astra Screen Sat Nav colour screen flicker
    By ksareen in forum ICE Mk4|G
    Replies: 2
    Last Post: 19-05-2009, 15:16
  3. In Car Screen
    By brad in forum ICE Mk4|G
    Replies: 8
    Last Post: 18-05-2004, 20:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •