Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Help - No boost, Not much power

  
  1. #1
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Unhappy Help

    delete thread please

  2. #2
    Status
    Offline
    TurboMark's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    520
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Have you done the Earth mod...
    Red.Dot + Turbo Dynamics VXR Hybrid + TX AutoSport 63mm FMIC = One Huge Smile

  3. #3
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    .................

  4. #4
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ...............

  5. #5
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ......................

  6. #6
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    .............................

  7. #7
    Status
    Offline
    dannysport18's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    35,241
    Mentioned in
    7 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Yes look at the Boost pipes see if they have popped off on the black box on the back of the inlet manifold

  8. #8
    Status
    Offline
    inmyvain's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,705
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    why not just disconnect the boost pipes and do the rear bcs bypass?

  9. #9
    Status
    Offline
    donmac999's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    .............

  10. #10
    Status
    Offline
    afcbadam's Avatar
    AstraSport Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,573
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    sounds like when you went over the bump it knocked a sensor off, try pushing all the electrical connections on, afm, map sensor ect.
    Astra T9 estate for sale, see my ebay link!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. power boost with LPG
    By hmv4u in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 3
    Last Post: 20-12-2008, 21:27
  2. Boost vs Power
    By Slickro in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 5
    Last Post: 20-06-2008, 14:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •