Results 1 to 5 of 5

Thread: Strange goings on...

  
  1. #1
    Status
    Offline
    untouchable's Avatar
    Yer...I'm nuts!!
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hampshire
    Posts
    9,405
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Follow untouchable On Twitter

    Strange goings on...

    On Sunday, I jumped in the car at about 2pm for the first run of the day, and it tried to start, turned over, then sounded like a flat battery, then nothing. Left it a couple of hours, and it started fine, first tuirn of the key.

    I'ts been fine since then, until just now, bearing in mind I've been out in it twice already today, but it had the exact same symptoms as it did at the weekend.

    I changed the alternator and replaced the battery about 18 months ago, but will it be the alternator again already?

    I havent tested how much power its running because G's testy thing has broken, and haven't got round to taking it round for my dad to do.


  2. #2
    Status
    Offline
    stevo1's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    461
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Check all the connections on ur starter mate sounds like thats the problem, possibly sticking.

  3. #3
    Status
    Offline
    untouchable's Avatar
    Yer...I'm nuts!!
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hampshire
    Posts
    9,405
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Follow untouchable On Twitter
    Tried to start it this morning and it did a feeble attempt, then was dead, not even trying to turn over. Got my dads booster pack thing out, and still nothing. Rocked the car backwards and fowards, and still dead, so looks like its a foobarred starter motor.


  4. #4
    Status
    Offline
    untouchable's Avatar
    Yer...I'm nuts!!
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hampshire
    Posts
    9,405
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Follow untouchable On Twitter
    Update, it was deffo the starter. The guy tested it on his machine, it started, then died and sparks were flying everywhere apparently lol

    £99 later, my car now worky


  5. #5
    Status
    Offline
    astracolli's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,300
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Glad you got it sorted mel.


    Vectra SRi 1.9 CDTi (150).
    Tinted Windows, Richbrook Gear Knob & Tax Disc Holder.
    Flip down sunglasses Holder.
    6000K HID's, Chilled Glovebox, CD70 Navi, Debadged, Samco Hoses.


Similar Threads

  1. Strange goings on...
    By jiberson in forum Electrical
    Replies: 7
    Last Post: 19-08-2011, 21:54
  2. strange goings on???? help
    By edgar87 in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 24-01-2011, 11:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •