Results 1 to 4 of 4

Thread: Need help boost worrys coupe z20let no engine light on

  
  1. #1
    Status
    Offline
    beaver turbo's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    933
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Need help boost worrys coupe z20let no engine light on !!!!!

    RIGHT I HAVE A COUPE TURBO IT WASTE GATES EG flutter very loud AT LOW REVS OR SO WILL BOOST UP HOLD BACK LIKE IT DROPED BOOST THEN GETS A BIG KICK OF POWER AROUT 5-6 RPM .GOES BETTER ON COLD DAYS, SEE BELOW ROOLLING ROAD PRINT OUT WHERE IT SHOWS ,STILL MADE 205 BHP. I HAVE A NEW BCS ON WAY FROM VAUXHALL SOME ONE SAID COULD BE re cerc valve / std built in dump valve. HAVE CHECK ALL VACUM PIPES. ANY IDEAS THANKS PETE



  2. #2
    Status
    Offline
    beaver turbo's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    933
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Smile



  3. #3
    Status
    Offline
    beaver turbo's Avatar
    AOC Premium Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    933
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    fixed it split vacum pipe

  4. #4
    Status
    Offline
    jafo666's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    762
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Im having a similar problem what vacuum pipe was it??

Similar Threads

  1. no boost + engine light
    By djmarcdamohawk in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 17:34
  2. Boost and engine management light
    By bigman88vp in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 4
    Last Post: 20-11-2009, 13:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •