Results 1 to 4 of 4

Thread: missing runing rough

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Gym Joey's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    missing runing rough

    I have a Astra 1.6 club estate. year 2000 w reg
    The car is running rough and missing. I have had a new egr fitted, plugs and a service any ideas would be a great assistance. not enough cash at the moment for garage fees so need to look at this problem myself

  2. #2
    Status
    Offline
    nry's Avatar
    Cumbria RO | Club Team
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    25,986
    Mentioned in
    48 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Is it an 8v or 16v engine?

  3. #3
    Status
    Offline
    Bubba's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3,729
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Are there any lights showing on the dash?

  4. #4
    Status
    Offline
    TnT34uk's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    May 2009
    Posts
    102
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    sounds like the same problem i had, mine was the coil pack, not cheap, cost me £120 for 2.2 sri yrs probably cheaper, easy 5 min job to replace
    If its not broke, dont fix it !

Similar Threads

  1. z17dtl not runing well
    By beaver turbo in forum Diesel Engines inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 23-09-2012, 16:53
  2. Missing/Running Rough
    By Joel. in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 0
    Last Post: 13-07-2010, 02:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •