Results 1 to 4 of 4

Thread: cooling problem help needed

  
  1. #1
    Status
    Offline
    alexp86's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    cooling problem help needed

    started my car this morning and the engine management light and the electronically controlled engine cooling light has been on all day, does anybody know what the fault might be? its a z20 let.

    cheers alex

  2. #2
    Status
    Offline
    LOCKO's Avatar
    South Central RO
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    hampshire
    Posts
    8,862
    Mentioned in
    28 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    best off doing the pedal test mate

  3. #3
    Status
    Offline
    alexp86's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    cheers mate i've just done the pedal test and i've got a A/C Refrigerant Pressure Sensor Circuit Malfunction apparently!

    thanks for the help!

    Anybody know how I go about sorting it.

  4. #4
    Status
    Offline
    supersterl's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,109
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Maybe low on cooling refrigerant/GAS ....had it checked lately
    Drives a 53 plate Arden Blue Zafira A Gsi 2ltr turbo...

Similar Threads

  1. Fan/cooling problem...
    By RockoSRI in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 17
    Last Post: 15-06-2012, 08:08
  2. Cooling problem
    By Kingy in forum Turbo Petrol Engines inc. Transmissions
    Replies: 56
    Last Post: 09-05-2012, 20:06
  3. cooling system info needed.
    By andyjohn2010 in forum NA Engines (Non-turbo petrol) inc. Transmissions
    Replies: 5
    Last Post: 13-08-2010, 21:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •