Results 1 to 6 of 6

Thread: Need a bit of help . . .

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Angry Need a bit of help . . .

    Hi Guys, I need to remove the plug from my ECU to reset it, I've located the two big plugs next to the battery but I can't get them off, How do you unplug them???

  2. #2
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    never mind, got them off, accidentally broke one of the clips in the process though! oops!

  3. #3
    Status
    Offline
    vauxtillidie's Avatar
    AOC Fanatic
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    690
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    i broke one of mine too, they can a bit tight
    2006 Astra VXR, Flame Red, 19's, AFL, Cruise Control, CD70 + Aux in, CID, Bluetooth, Powerfold Mirrors, DDS/TPMS, Sight & Light, Check Control, Speed Locking

  4. #4
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by vauxtillidie View Post
    i broke one of mine too, they can a bit tight
    Yeah I was really pulling the bugger to get it off and my hand slipped and I caught one of the little clips on the back that holds the metal brace down and it snapped!

    Nothing too major though I don't think, given how tight it was even without and clips I don't think it would move anywhere! lol

  5. #5
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Have you pushed the clip in first? You dont just pull it up. You push the black clip in then lift the metal part

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  6. #6
    Status
    Offline
    Coupe2T's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,936
    Mentioned in
    3 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Quote Originally Posted by SRI-T Keithy View Post
    Have you pushed the clip in first? You dont just pull it up. You push the black clip in then lift the metal part
    Yeah i'd pushed the clip in and raised the metal bracket, then I was trying to pull the unit off but it wouldn;t bloody budge and as I was tuging it my hand slipped off and my thumb caught the clip as my hand came away and it snapped it off!

    Nevermind, at least the car is sorted now, the broken clip is no big issue really.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •