Results 1 to 9 of 9

Thread: 5 stud conversion question help plz

  
  1. #1
    Status
    Offline
    adriangsi's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    5 stud conversion question help plz

    hi guy i am goin to do a 5 stud conersion on my mk4 astra i was wondering if the mk3 hubs would be ok for the donner any advice welcome thanks

  2. #2
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Which mk3 came with 5 stud hubs? And I might be wrong but aint the hubs different on a mk3 compared to a mk4?

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  3. #3
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Mk3's didn't have 5 studs.. so try again

  4. #4
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    At a guess he might be thinking of the cav or calibra 5 studs that can be put on a mk3 astra

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  5. #5
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    still can't be used.. totally different set up

  6. #6
    Status
    Offline
    SRI-T Keithy's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5,745
    Mentioned in
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Ffoeg View Post
    still can't be used.. totally different set up

    Yea I know but i was just saying what parts he might have been thinking about

    White is the new Black

    FARMYARD TUNING

    LEH IS THE FUTURE

  7. #7
    Status
    Offline
    adriangsi's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    thanks guys thats why i am a newbie my mate has got a mk3 with 5 stud that is not workin he said i could have them if they fitted thats why i asked the question thanks so i can only use mk4 hubs for my conversion is that right??

  8. #8
    Status
    Offline
    Ffoeg's Avatar
    2170:01:06
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    34,591
    Mentioned in
    2 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    you mate's probably got cavalier/calibra hubs on his Mk3

    They are different ot a Mk4 setup, so you're stuck using Mk4 hubs on yours

  9. #9
    Status
    Offline
    adriangsi's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    92
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    ok mate thanks for the info been great while i am thinking bout it is it hard to do or should i get done at a garage??

Similar Threads

  1. 5 Stud Conversion question please look...
    By savage16v in forum Chassis
    Replies: 2
    Last Post: 15-02-2012, 20:16
  2. 5 stud conversion question
    By crimbo14 in forum Chassis
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2009, 15:31
  3. 5 Stud Conversion Question
    By f4af100uk in forum Chassis
    Replies: 4
    Last Post: 13-02-2008, 19:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •