Results 1 to 5 of 5

Thread: Astra F digital speedometer

  
  1. #1
    Status
    Offline
    Typhoon5989's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    74
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Astra F digital speedometer

    Might sound daft, but i was watching Ali G In Da House yesterday and noticed that he had a digital speedometer in his campus instead of the usual crap. Is it possible to buy one of those for the mk3 astra? Tried looking on the web but the only results i get are for the oil/temp gauges that you can mount onto the a-pillar. Anyone got one fitted or know where supplies them?

  2. #2
    Status
    Offline
    Badger54's Avatar
    AOC Regular
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    246
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    The mk3 astra GTE came with digital dash i think. Now the GTEs are all in the strap yard and the dashes are stuck in someones face or in a boyed up Nova.
    Second is just first loser.

    SRI 1.9 CDTi (150) XP

  3. #3
    Status
    Offline
    domino's Avatar
    User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6,269
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Quote Originally Posted by Badger54 View Post
    The mk3 astra GTE came with digital dash i think. Now the GTEs are all in the strap yard and the dashes are stuck in someones face or in a boyed up Nova.
    Erm, no.

    MK2 GTE's came with the digital dashboards - there are 2 types (or might be 3, can't remember).

    It is possible to put them in a MK4 with a bit of tinkering and patience

  4. #4
    Status
    Offline
    NEVE'O's Avatar
    AOC Obsessed
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    1,319
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    There are cav mk3 (vectra A) ones too... very rare and expensive though.

  5. #5
    Status
    Offline
    Typhoon5989's Avatar
    AOC Newbie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    74
    Mentioned in
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    If I managed to get one from an astra GTE would i have to modify the wiring loom behind the clocks?

Similar Threads

  1. Astra Speedometer issue
    By paddy27 in forum Astra Discussion & Chat
    Replies: 11
    Last Post: 16-02-2014, 12:51
  2. Changing Speedometer in astra H mk5
    By ravsl in forum Electrical
    Replies: 5
    Last Post: 15-08-2012, 18:47
  3. Astra j Speedometer is out
    By barnysmillers in forum The New Vauxhall Astra Mk6 (Astra J) 2009/2010
    Replies: 0
    Last Post: 16-10-2010, 12:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •